Despre mine

Buna, eu sunt Diana. Sunt tehnician nutritionist iar gatitul este pentru mine modul in care imi exprim latura creativa a personalitatii mele. Vei gasi aici o multime de retete sanatoase si extrem de simple, precum si articole care cuprind tips&tricks interesante despre alimentatie, sport si lifestyle, desprinse din experienta mea personala.

Am conceput acest blog din dorinta de a inspira cat mai multe persoane sa adopte un stil de viata sanatos si echilibrat din punct de vedere al alimentatiei dar si al sportului.

De ce am ales pentru blog-ul meu numele Eat Gym Repeat? Am vrut sa evidentiez ca este important sa mananci sanatos, sa faci miscare si sa repeti aceste obiceiuri pe termen lung.

Aceste doua ingrediente – alimentatia 80% si miscarea 20% – sunt singurele de care ai nevoie pentru a te simti bine cu tine iar secretul meu a constat in continuitate si consecventa.

Sunt pasionata de nutritie si vreau sa demonstrez ca este posibil ca mesele gatite in casa sa fie pline de nutrienti si in acelasi timp sa aiba un gust bun si un aspect frumos. Majoritatea meselor mele (cu mici exceptii) pot fi pregatite in maxim 15 minute.

Chiar daca in teorie exista foarte multe informatii online in acest sens, consider ca experienta personala este intotdeauna mult mai autentica, iar toate fotografiile si retele de pe acest blog imi apartin.

Aici vei gasi idei de mese sanatoase concepute de mine, retete simple, poze cu mesele mele, articole despre ceea ce mananc eu intr-o zi obisnuita sau in concediu, modele de planificare si organizare la cumparaturi, detalii despre trecerea mea de la un stil de viata sedentar la unul sanatos, informatii despre exercitiile fizice pe care le-am inceput ca sa slabesc 20 de kilograme si le urmez in continuare pentru a ma mentine.

Zilele mele sunt impartite intre munca mea pe care o iubesc foarte mult si gatit/fotografiat mese/cumparaturi/blog fara sa neglijez miscarea si exercitiile fizice astfel incat sunt destul de des la sala de sport (sau inot). Consider ca sportul este acel lucru esential de care avem nevoie in viata noastra de zi cu zi pentru un corp sanatos si o minte sanatoasa iar in ultimii ani a devenit un nou mod de viata pentru mine.

Incepand cu luna octombrie 2016 sportul a insemnat pentru mine trecerea de la o viata sedentara la una activa, imbunatatirea generala a sanatatii, doza de energie zilnica, un somn mai bun si o imunitate crescuta.

Am o stare de spirit mai buna, sunt mai pozitiva si am mai multa incredere in mine de cand mi-am schimbat total stilul de viata imbinand o alimentatie curata cu activitatea fizica.

Iti multumesc ca ma urmaresti si imi doresc ca blog-ul meu sa te ajute si pe tine in calatoria spre un nou TU!

Daca eu pot, care este scuza ta ?

Diana

#EatGymRepeat